Om oss

Vi är ett företag i hälsobranschen som har funnits i Trelleborg sedan 1989. Sedan juni 2010 finns vi i Malmö. Företaget drivs av Göran & Inger Mörkeberg. Vi arbetar i huvudsak med Feldenkraismetoden mot både företag och privatpersoner.

Göran Mörkeberg

Assistant trainer, aukt. Feldenkraispedagog, leg. Sjukgymnast Göran

Efter några år som byggnadsingenjör gick Göran sjukgymnastutbildning i Lund 1979 -1982.
Verksam som friidrotts instruktör på elitnivå under 70- och 80 talet.

Feldenkraismetoden kom han i kontakt med -84 och -88 började han sin feldenkraisutbildningen i Malmö. Sen 1992 har han jobbat heltid med metoden. I december 2006 blev han Sveriges andra Assistant trainer.

2008 – 2016 genomförde han i samarbete med Alan Questel, Malmös tredje och fjärde feldenkraisutbildningar och  för vilka han var huvudorganisatör och även fungerade som Assistant trainer. Har också undervisat på andra feldenkraisutbildningar runt om i Europa. Håller regelbundet workshops runt om i Sverige och Europa.

Inger Mörkeberg

Aukt. Feldenkraispedagog, undersköterska, taktil massage terapeut.INGER

Inger har ett par decenniers erfarenhet av arbete inom vård och skola. Efter några års kontakt med feldenkraismetoden, genom såväl workshops som individuella lektioner beslöt hon sig för att utbilda sig till feldenkraispedagog. Hon genomgick sin utbildning i USA och var färdig pedagog 2003.

Sedan dess har Inger jobbat med metoden, hennes fokus har främst legat på människor med stress, utmattningssyndrom och spänningstillstånd.

Vår integritetspolicy